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新型コロナと農漁業・食料 アメリカ、肉食の終焉 20年5月22日

不漁とコロナ禍 サクラエビ「乗り子」苦境深刻 出漁不安定、経済基盤弱く 妻から哀願「頼むから辞めて」 静岡新聞 20.5.22

 

アフリカ、バッタとコロナ「食料不足課題に」 国連日本人職員に聞く 産経ニュース 20.5.21

 

<アメリカ―肉食の終焉>

Opinion The End of Meat Is Here,The New York Times,20.5.22         

If you care about the working poor, about racial justice, and about climate change, you have to stop eating animals.

Is any panic more primitive than the one prompted by the thought of empty grocery store shelves? Is any relief more primitive than the one provided by comfort food?

Most everyone has been doing more cooking these days, more documenting of the cooking, and more thinking about food in general. The combination of meat shortages and President Trump’s decision to order slaughterhouses open despite the protestations of endangered workers has inspired many Americans to consider just how essential meat is.
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プロフィール

Author:寿
農業情報研究所(WAPIC)=http://www.juno.dti.ne.jp/~tkitaba/の所長・所員・小使いを兼務。原発事故で「明るい農業・農村」の夢を失った老い先短い老人です。かつての行動派も病魔のために身体不如意、情報提供と批評に徹します。

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